Galatasaray Eskişehir'e fark attı!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray evinde konuk ettiği Eskişehirspor'u 4-0 yendi.   Mücadelenin 9. dakikasında Selçuk İnan, frikikten attığı harika golle perdeyi açan isim oldu. 11. dakikada Podolski direğe takıldı...   41'de kral Burak Yıl

Galatasaray Eskişehir'e fark attı!
Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray evinde konuk ettiği Eskişehirspor'u 4-0 yendi.
 
Mücadelenin 9. dakikasında Selçuk İnan, frikikten attığı harika golle perdeyi açan isim oldu. 11. dakikada Podolski direğe takıldı...
 
41'de kral Burak Yılmaz skoru 2-0 yaptı... 45+2'de Selçuk İnan, ceza alanı içerisinde Nzuzi Toko'nun müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Bülent Yıldırım beyaz noktayı işaret etti. Penaltı atışını gole çeviren Burak Yılmaz ilk yarının skorunu ilan etti: 3-0. 65. dakikada gecenin şanssız ismi Podolski'nin şutuna bir kez daha direk izin vermedi. Karşılaşmanın 86. dakikasında Bilal Kısa perdeyi kapattı ve maç Galatasaray'ın 4-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
 
Bu sonucun ardından Galatasaray 21 puana yükselirken, Eskişehirspor 4 puanda kaldı. Geride kalan haftalarda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde eden Eskişehirspor, kalesinde ise 22 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor