Galatasaray bizden korksun!

Konyaspor deplasmanında attığı iki golle Trabzonspor'a 3-2'lik galibiyeti getiren ve bir anda bordo-mavili taraftarların sevgilisi haline gelen Isaac Promise, Katar'ın Al Sadd ekibiyle anlaşan Yattara ile kıyaslanmak istemediğini söyledi. Nijeryalı futbol

Galatasaray bizden korksun!

Konyaspor deplasmanında attığı iki golle Trabzonspor'a 3-2'lik galibiyeti getiren ve bir anda bordo-mavili taraftarların sevgilisi haline gelen Isaac Promise, Katar'ın Al Sadd ekibiyle anlaşan Yattara ile kıyaslanmak istemediğini söyledi. Nijeryalı futbolcu, Ibrahima Yattara, uzun yıllar boyunca Trabzonspor'un başarısı için ter döktü.

Hayatta herkesin ulaşmak istediği hedefler vardır. Yattara'nın neden gittiğini sorgulamak yerine onun kararına saygı duymalıyız. Benim de hedeflerim var. Onları gerçekleştirmeye çalışıyorum ve benzetmelerden kaçınıyorum. Ben Yattara değilim ve onunla kayıslanmak istemiyorum. Benim adım Isaac Promise" dedi. Konyaspor galibiyetine de değinen Isaac, "Ligde ilk gollerimi attığım için mutluyum. Ama takımımın kazanması daha da sevindirici. Zaten önemli olan da bu" ifadesini kullandı.

"GALATASARAY'I YENERİZ"
Trabzonspor'da durumu ve geleceği hakkında yorum yapan genç yıldız sözlerini şöyle bitirdi: "Taraftarların benden çok şey beklediğinin farkındayım. Konyaspor maçındaki gollerimle bu ihtiyaca biraz cevap verdiğim için sevinçliyim. Artık gollerime başladım. Devamı gelecek. Şimdi sırada Galatasaray karşılaşması var.

Onlarla deplasmanda karşı karşıya geleceğiz fakat Galatasaray'dan kesinlik çekinmiyoruz. Şu anda ligin lideri biziz. Çekinmesi ve korkması gereken de onlar. Galatasaray maçında da gol atacağıma inanıyorum. İstanbul'dan galibiyetle döneriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor