Galatasaray belgeleri teslim etti!

Galatasaray, emniyetin istediği belgeleri hazırladı. Sarı-kırmızılılar belgeleri bu sabah yetkililere teslim etti.Organize Suçlar Müdürlüğü'ne bağlı polisler, geçen hafta Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun ve eski başkan Adnan Polat'ın evi ve o

Galatasaray belgeleri teslim etti!

Galatasaray, emniyetin istediği belgeleri hazırladı. Sarı-kırmızılılar belgeleri bu sabah yetkililere teslim etti.

Organize Suçlar Müdürlüğü'ne bağlı polisler, geçen hafta Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun ve eski başkan Adnan Polat'ın evi ve ofisinde arama yapmış, Tulun ile Polat emniyette ifade vermişti.

Polisin 2007 yılında Bülent Tulun tarafından Adnan Polat'a yazılan bir belgeyle ilgil inceleme yaptığı ve Galatasaray Kulübü'nden bazı belgeleri istediği ifade edilmişti. Sarı-kırmızılı kulüp, emniyetin istediği belgeleri hazırladı ve teslim etti.

Emniyet görevlileri belgelerin pazartesi teslim edilmesinin daha uygun olacağını belirtmişlerdi, ilgili belgeler sabah erken saatte emniyete teslim edildi.

Galatasaray Spor Kulübü yaptığı açıklamada "Medyada çıkan belgelerin eksik olduğu ve bu yüzden teslim edilemediği yönündeki haberlerin asılsız olduğu bir kez daha ispatlanmış olmaktadır" ifadelerini kullanıldı.

Kulüp yönetimi yapılan çalışmalarla ilgili daha teferruatlı açıklamaları bilahare yapacaktır" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler