Galatasaray Antalyaspor ile berabere kaldı

Galatasaray 0-0 FTA Antalyaspor

Galatasaray Antalyaspor ile berabere kaldı

Süper Lig 2020-2021 Sezonu 16. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Fraport TAV Antalyaspor, 90 dakikanın sonunda golsüz berabere kalarak puanları paylaştı.

Karşılaşmadan dakikalar

11. dakikada paslaşılarak kullanılan kornerde ceza sahası sol çaprazda topu alan Belhanda çok sert bir şut çıkardı ancak kaleci Boffin soluna uzanarak meşin yuvarlağın ağlara gitmesini önledi.

33. dakikada Saracchi'nin ceza sahası dışından vuruşunda top yandan auta gitti.

39. dakikada Saracchi'nin soldan ceza sahasına girdikten sonra ortaladığı topla Belhanda kafayla vurdu ancak kaleci Boffin yavaş gelen meşin yuvarlağın sahibi oldu.

51. dakikada Emre Kılınç, sol kanattan hızlı hücumda topu sürükleyen rakibi Amilton'a yaptığı müdahalenin ardından doğrudan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı ve takımını sahada 10 kişi bıraktı.

Karşılaşmada gol olmayınca taraflar birer puana razı olarak sahadan ayrıldı.

Bu sonucun ardından ev sahibi Galatasaray 30 puanla 2. sıraya yerleşirken, konuk ekip Fraport TAV Antalyaspor ise 18 puanla kendisine 15. sırada yer buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor