Galatasaray Akhisar Belediyespor'u devirdi

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk maçında Galatasaray ü Türk Telekom Arena'da Akhisar Belediyespor'u konuk etti. Protestolar eşliğinde oynanan mücadeleyi Galatasaray 2-1 kazanmayı başardı. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri Umut Bulut ve Bilal Kısa

Galatasaray Akhisar Belediyespor'u devirdi

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk maçında Galatasaray ü Türk Telekom Arena'da Akhisar Belediyespor'u konuk etti. Protestolar eşliğinde oynanan mücadeleyi Galatasaray 2-1 kazanmayı başardı. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri Umut Bulut ve Bilal Kısa kaydederken, konuk ekibin tek golünü LuaLua attı.

Galatasaray gruptaki 2. maçını 23 Aralık'ta Kastamonu 1966 ile oynayacak. Akhisar Belediyespor ise ikinci maçında taraftarı önünde Karşıyaka'yı konuk edecek.

İSTİFA SESLERİ VE ÖZEL BESTE...

Ligde istenen performansı gösteremeyen Galatasaray'da taraftar maç öncesi protestoda bulundu. Sarı-kırmızılı taraftarlar maç öncesi sırtlarını sahaya dönerek tepki gösterirken, yönetimi de istifaya davet etti. Galatasaray taraftarı oyunculara da tepkilerini yaptıkları besteyle gösterdi.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekip de kontrollü olmaya çalışırken, orta sahada iki ekip de sıkça top kaybı yaşadı.

DOUGLAO'NUN HATASI VE GELEN GOL!..

Galatasaray rakip alanda Jose Rodriguez ile etkili olmaya çalışırken, İspanyol oyuncu ceza sahası dışında yerde kaldı ve faul bekledi. Ancak hakem pozisyonu devam ettirdi. Boşta kalan topu Akhisar Belediyespor'da Douglao'da kaldı. Douglao topu kendi ceza sahası içine doğru sürerken Umut Bulut baskı yaptı. Douglao ayağından topu acınca Umut Bulut araya girdi ve yerden topu kaleye gönderdi. 9. dakikada topun ağlarıla buluşmasıyla Galatasaray 1-0 öne geçmeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler