Gabric'in ilk sorusu ne oldu?

Trabzonspor Kulüp Doktoru Hakan Ayaz, Drago Gabric’in bilincinin büyük oranda açıldığını söyledi.Hırvat oyuncunun hayati tehlikeyi büyük oranda atlattığını belirten Ayaz, “Özellikle uyutma ilaçlarının etkisi geçtikçe ve tedavi uygulandıkça Gabric’in durum

Gabric'in ilk sorusu ne oldu?

Trabzonspor Kulüp Doktoru Hakan Ayaz, Drago Gabric’in bilincinin büyük oranda açıldığını söyledi.

Hırvat oyuncunun hayati tehlikeyi büyük oranda atlattığını belirten Ayaz, “Özellikle uyutma ilaçlarının etkisi geçtikçe ve tedavi uygulandıkça Gabric’in durumunda sevindirici gelişmeler gözleniyor. Yapılan son muayenelerde oyuncunun bilincinin büyük oranda açıldığı görüldü. Yapılan sözlü uyarılara ve sorulara cevap verebiliyor. 1-2 gün içersinde yoğun bakımdan çıkartılması düşünülen Gabric’in daha sonraki muayenelerine göre uygun tedaviye devam edilecek” dedi.

Ayaz, Gabric’in futbola dönüp dönmeyeceği konusundaki belirsizliğin ise halen devam ettiğini ve bu yönde bir yorum yapmanın şuan için çok erken olduğunu vurguladı.

******

 

Geçirdiği talihsiz kaza sonrası tedavi altında tutulan Gabric’in bilincinin büyük oranda yerine gelmesiyle birlikte ilk sorusu Şampiyonlar Ligi finalini kimin kazandığı oldu.

Yapılan sözlü uyarılara ve sorulara cevap verebilen Gabric, babası Tonci Gabric’e Şampiyonlar Ligi’ni kimin kazandığını sordu. Barcelona'nın kazandığını öğrenen Gabric'in ikincisi sorusu ise golleri kimin attığı oldu. Çeşitli konularda kendisine yöneltilen sorulara mantıklı ve düzgün yanıtlar veren Gabric, ayrıca Türkçe sorulan sorulara da yine Türkçe cevaplar verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor