Futbolun Zirvesi'nde dikkat çeken anlar

Muharrem Usta ve Aziz Yıldırım'ın yan yana gelmemeleri dikkat çekti

Futbolun Zirvesi'nde dikkat çeken anlar

Futbolun Zirvesi toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sahnede kulüp başkanlarıyla yer aldığı sırada kulüp başkanları da sahneye davet edildi.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ gibi isimlerin yer aldığı sahnede, Trabzonspor Başkanı Usta ile Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın yan yana gelmemeleri dikkat çekti. Gümüşdağ'ın yan yana getirmeye çalıştığı ikili birbirlerine uzak tavırlar sergiledi.


Tüm kulüp başkanlarının birbirleriyle el sıkışması kameralara yansırken bu ikilinin tokalaşmadığı görüldü. Toplu fotoğraf çekimi sırasında da Usta'nın, Demirören, Yıldırım ve Gümüşdağ'ın yanından ayrıldığı gözlemlendi.


Öte yandan sahnede Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın samimi tavırları da dikkat çeken bir başka detay oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor