Futbolun altın 11'i belli oldu

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) resmi internet sitesinde (Fifa.com) okuyucularına sunduğu oylamada, Real Madrid'in kalecisi Iker Casillas, Buffon ve Van der Saar'ı geride bırakarak birinci oldu. 2008'in takımında İspanya'nın Barcelon

Futbolun altın 11'i belli oldu

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) resmi internet sitesinde (Fifa.com) okuyucularına sunduğu oylamada, Real Madrid'in kalecisi Iker Casillas, Buffon ve Van der Saar'ı geride bırakarak birinci oldu.

2008'in takımında İspanya'nın Barcelona ekibinden 3, Almanya'nın Bayern Münih takımından ve İspanya'nın Real Madrid ekibinden 2'şer, İngiltere'nin Manchester United, Liverpool ve Chelsea takımları ile İtalya'nın Milan takımından da 1'er futbolcu yer aldı.

Fifa.com okuyucularının belirlediği ilk 11 ve takımları şöyle:

Kaleci: Iker Casillas (Real Madrid)

Savunma oyuncuları: Sergio Ramos (Real Madrid), John Terry (Chelsea), Carles Puyol (Barcelona), Phillip Lahm (Bayern Münih)

Orta saha oyuncuları: Kaka (Milan), Steven Gerrard (Liverpool), Xavi (Barcelona), Franck Ribery (Bayern Münih)

Hücum oyuncuları: Cristiano Ronaldo (Manchester United), Lionel Messi (Barcelona)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor