Futbolu futbol adamları yönetmeli!

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği TÜFAD Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban Kaleci antrenörü-TFF C-UEFA B-UEFA A ve PURO futbol antrenör kursları için İstanbul'a giderek Futbol antrenör işleri müdürü Çetin Güler ve Futbol antrenör kursları eğitim müdü

Futbolu futbol adamları yönetmeli!

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği TÜFAD Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban Kaleci antrenörü-TFF C-UEFA B-UEFA A ve PURO futbol antrenör kursları için İstanbul'a giderek Futbol antrenör işleri müdürü Çetin Güler ve Futbol antrenör kursları eğitim müdürü Yücel Uyar ile görüştü.

Balaban yaptığı açıklamada “olumlu bir görüşme oldu. Bu gibi sorunlar Trabzon'da oturmakla olmuyor. Kurslar konusunda Sıkıntılar çok. Bunları çözmek içim Genel merkezin dışında bu gibi görüşmeler önem arz ediyor. Ülke futbolunun Avrupa ve Dünya futbolunda söz sahibi olması için çare belli. Tek çare futbolu futbol adamları yönetmeli. İnşallah Haziran Ayı içerisinde yapılacak olan TFF Seçimlerinde yönetim kurulunda futbolun içinde çile çekmiş, ülke futbolunun geleceğinin yapılanmasında bilgi sahibi futbol adamlarının yer aldığı bir yönetim iş başına gelir. Bizler ülke futbolu bu Yapıya gelene kadar kader diyerek bekleyemeyiz. Çözüm konusunda bu gibi görüşme ve çözüm arayışları içinde olmak zorundayız” dedi.

image1-001.jpeg

image2.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler