Futbolda Yılın Transferi

Yılan hikayesine dönen transfer tamamlandı.Ronaldo, aynı zamanda menacerliğini yapan kardeşi ile birlikte Chelsea patronu Roman Abramoviç ile yaptığı görüşmenin ardından her iki klübün idarecileri bir araya geldi. Yılan hikayesine dönen transferde hem Bar

Futbolda Yılın Transferi

Yılan hikayesine dönen transfer tamamlandı.

Ronaldo, aynı zamanda menacerliğini yapan kardeşi ile birlikte Chelsea patronu Roman Abramoviç ile yaptığı görüşmenin ardından her iki klübün idarecileri bir araya geldi. Yılan hikayesine dönen transferde hem Barcelona'yı hem de Chelsea'yi memnun eden bir karar çıktı. Chelsea ne olursa olsun Ronaldinho'yu transfer etmek istediklerini söyledi. Barcelona ise Brezilyalı yıldızın en azından bir sene daha kalmasından yana tavır koydu. Bunun üzerine Ronaldinho'nun önümüzdeki Haziran ayından itibaren geçerli olmak üzere Chelsea'ye transferine izin verildi. Teklifi Abramoviç'in de kabul etmesi üzerine Ronaldinho'nun önümüzdeki yıl Chelsea forması giymesi kesinlik kazandı. Transferin rakamları da belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler