Futbolda tecavüz skandalı!

Yeşi sahalarda tecavüz skandalı! Belçika Ligi'nde mücadele eden Kortrijk'in iki futbolcusu, bir kadına tecavüz ettikleri için kadro dışı bırakıldı.   TECAVÜZ EDİP KAMERAYA KAYDETTİLER Kortrijk forması giyen Herve Kage ve Abou Bakar Kamara'nın, genç bir ka

Futbolda tecavüz skandalı!

Yeşi sahalarda tecavüz skandalı! Belçika Ligi'nde mücadele eden Kortrijk'in iki futbolcusu, bir kadına tecavüz ettikleri için kadro dışı bırakıldı.

 
TECAVÜZ EDİP KAMERAYA KAYDETTİLER
Kortrijk forması giyen Herve Kage ve Abou Bakar Kamara'nın, genç bir kadınla bir gece boyunca birlikte oldukları, kadına tecavüz ettikleri ve bunu kameraya kaydederek sessiz kalması için kadına şantaj yaptıkları belirtildi. Polis tarafından tutuklanan iki oyuncunun Kortrijk kadrosundan süresiz kadro dışı bırakıldığı bildirildi.
res-002.jpg
 
"KULÜBÜN BENİM GÖZÜMDEN DÜŞTÜLER"
Konuyla ilgili konuşan teknik direktör Johan Walem; "Çok üzgünüm. Sadece kulübün değil benim de gözümden düştüler. Bu kabul edilemez bir durum. Hayatta bazı kurallar vardır ve bunlar çok önemlidir." diye konuştu. (Sporx)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor