Futbolda Şike ve Büyük takip

Sporda şiddetin önüne geçmek için önemli düzenlemeler getiren yasa Meclis'te kabul edilmesinin ardında  Türkiye “Futbolda Şike” soruşturması ile çalkalanmaya başladı.2010-2011 Futbol sezonunda ilk yarıyı Fenerbahçe’nin önünde 9 puan farkla önde bitiren Tr

Futbolda Şike ve Büyük takip

Sporda şiddetin önüne geçmek için önemli düzenlemeler getiren yasa Meclis'te kabul edilmesinin ardında  Türkiye “Futbolda Şike” soruşturması ile çalkalanmaya başladı.

2010-2011 Futbol sezonunda ilk yarıyı Fenerbahçe’nin önünde 9 puan farkla önde bitiren Trabzonspor’un şampiyonluğu kaybetmesinin nedeni tüm spor camiası tarafından hayretle izlenirken Fenerbahçe’nin 2.yarıda çıktığı 17 maçın 16’sını 3 puanla kapanması spor severlerin futbola olan inancının kaybolmasına neden olmuştu.

Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk’in 3 Temmuz 2011 Pazar sabahı başlattığı operasyonla Türk Futbolunda yaşanan çirkinlikler bir bir ortaya çıkmaya başladı.

TRT haber Televizyonu’nda yayınlanan “Sıcak Takip” programında 3 Temmuz Pazar sabahından bu güne kadar gelinen süreç ve Fenerbahçe’nin şike ve teşvik iddialarıyla suçlandığı maçlar ve dosyalar yayınlandı.

TRT haber’de yayınlanan programda teknik takibe takılan konuşmalar veriliyor .

TRT haber’de yayınlanan “Sıcak Takip” programını sizlere video şeklinde gün boyu yayınlamaya devam edeceğiz.

İzlemek için TIKLAYINIZ…

Not: İnternet bağlantı hızınıza bağlı olarak videoda donmalar olduğunda sayfayı F5 tuşu ile yenileyiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor