Futbolda Milli Mesai Başlıyor

A Milli Futbol Takımı, Malta ve Macaristan ile yapacağı 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçları için yarın İstanbul'da toplanmaya başlayacak.Aday kadroya dahil edilen futbolculardan kulüp takımlarıyla lig maçlarını oynayanlar, yarın saat 17.00'den iti

Futbolda Milli Mesai Başlıyor

A Milli Futbol Takımı, Malta ve Macaristan ile yapacağı 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçları için yarın İstanbul'da toplanmaya başlayacak.

Aday kadroya dahil edilen futbolculardan kulüp takımlarıyla lig maçlarını oynayanlar, yarın saat 17.00'den itibaren Futbol Federasyonu'nun Riva'daki Milli Takımlar Turkcell Tesisleri'nde bir araya gelecek.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 3 Eylül Pazartesi günü saat 12.00'de tesislerde basın toplantısı yapacak. Milliler, aynı gün saat 19.30'da ilk antrenmanlarını gerçekleştirecek.

4 Eylül Salı ve 5 Eylül Çarşamba günleri çift antrenman yapacak olan milliler, 6 Eylül Perşembe günü saat 12.00'de Malta'ya gidecek. Maç gününe dek çalışmalarını burada sürdürecek (A) milliler, 8 Eylül Cumartesi günü TSİ 20.30'da Malta ile karşılaşacak, 9 Eylül Pazar günü sabahı da İstanbul'a dönecek.

(A) Milli Futbol Takımı, aynı gün Macaristan maçının hazırlıklarına Ali Sami Yen Stadı'nda başlayacak. Swissotel'de konaklayacak olan milliler, 10 Eylül Pazartesi günü Ali Sami Yen Stadı'nda tek antrenman yapacak.Teknik direktör Fatih Terim, 11 Eylül Salı günü saat 12.00'de Macaristan maçıyla ilgili basın toplantısını gerçekleştirecek. Aynı akşam, maçın oynanacağı BJK İnönü Stadı'nda yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak olan milliler, 12 Eylül Çarşamba günü saat 20.30'da Macaristan'ı ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor