Futbol'da Buzlar Eriyor

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, yaşanmış olan pürüzleri ortadan kaldırmaya çalışacaklarını belirterek, Mehmet Ali Şahin ile yıldızları barışmayan Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a uzlaşı mesajı gönderdi.Türk futbolunun son yıllard

Futbol'da Buzlar Eriyor

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, yaşanmış olan pürüzleri ortadan kaldırmaya çalışacaklarını belirterek, Mehmet Ali Şahin ile yıldızları barışmayan Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a uzlaşı mesajı gönderdi.

Türk futbolunun son yıllarda büyük ilerleme kaydettiğini belirten Başesgioğlu, “Tüm temennimiz ve amacımız tribün anarşisi dediğimiz, centilmenlikle bağdaşmayan olumsuz hareketlerin spor dünyamızdan bir daha hiç dönmemecesine çekip gitmesidir. Bunun için herkese çok önemli görevler düşüyor. Seyirciye, kulüp yöneticilerine, emniyet görevlilerimize, sporu yönetenlere çok önemli sorumluluklar düşüyor” diye konuştu. Hükümet ile TFF yönetimi arasında önceden yaşanan gerilimlerin de biteceğini kaydeden Başesgioğlu, “Bizde futbol olmak üzere diğer federasyonlar hepsi özerk kuruluşlardır. Kendi özel yasaları ve kuruluşları vardır. Bakanlık olarak da bizim gözetim ve denetimimizdedir. Büyük bir uzlaşı, büyük bir kucaklayıcılık içinde, yaşanmış olan pürüzleri ortadan kaldırarak, gerçek misyonuna dönük bir faaliyet içinde olmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor