Futbolda Avrupa mesaisi başlıyor

Futbolda UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi 1. ön eleme turunda 2014-2015 sezonunun ilk karşılaşmaları yarın oynanacak.Galatasaray'ın grup aşamasından, Beşiktaş'ın 3. ön eleme turundan katılacağı Şampiyonlar Ligi ve Bursaspor'un 2. ön elemeden dahi

Futbolda Avrupa mesaisi başlıyor

Futbolda UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi 1. ön eleme turunda 2014-2015 sezonunun ilk karşılaşmaları yarın oynanacak.

Galatasaray'ın grup aşamasından, Beşiktaş'ın 3. ön eleme turundan katılacağı Şampiyonlar Ligi ve Bursaspor'un 2. ön elemeden dahil olacağı UEFA Avrupa Ligi'nde yeni sezon heyecanı 5 maçla başlayacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynanacak 1. ön eleme turu maç programı (TSİ) şöyle:

UEFA Şampiyonlar Ligi

21.00 Santa Coloma (Andorra) - Banants (Ermenistan)

21.30 La Fiorita (San Marino) - Levadia (Estonya)

UEFA Avrupa Ligi

18.45 Sliema (Malta) - Ferencvaros (Macaristan)

18.45 Jeunesse Esch (Lüksemburg) - Dundalk (İrlanda Cumhuriyeti)

19.00 Shkendija (Makedonya) - Zimbru (Moldova)

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 1. ön eleme turu karşılaşmalarına 2 ve 8 Temmuz tarihlerinde devam edilecek. Kupada 2. ön eleme turu müsabakaları ise 15-16 ve 22-23 Temmuz tarihlerinde oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde ise 1. ön eleme turu maçları, 3 ve 8-10 Temmuz, 2. ön eleme turu maçları ise 17-24 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bursaspor 2. ön eleme turunda, Makedonya'dan Turnovo ile Gürcistan'dan Chikhura Sachkhere eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor