Futbolcunun zor anı!

Atamadığı penaltı ile takımı BAL liginden düşüp rakip takım BAL ligine yükselince göz yaşlarına boğuldu.Rize’de hafta sonu Amatör Lig’de oynanan müsabakada Kalkalderesporlu futbolcu Başaran, bir futbolcunun yaşayabileceği en büyük talihsizliklerden bir ta

Futbolcunun zor anı!

Atamadığı penaltı ile takımı BAL liginden düşüp rakip takım BAL ligine yükselince göz yaşlarına boğuldu.

Rize’de hafta sonu Amatör Lig’de oynanan müsabakada Kalkalderesporlu futbolcu Başaran, bir futbolcunun yaşayabileceği en büyük talihsizliklerden bir tanesini yaşadı.

Rize’nin Derepazarı İlçe Stadyumu’nda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) uzun süre yer alan Kalkanderespor ile Amatör Lig’de yer alan Ardeşen Spor karşı karşıya geldi. Maçın sonucunda Kalkandere Spor’un BAL Ligi’nden düşmesi ve Ardeşen Spor’un BAL ligi’ne yükselmesi söz konusu olduğu için her iki ilçe taraftarları maça yoğun ilgi gösterdi.

Yaklaşık 5 bin taraftarın izlediği müsabaka 0-0 sona erdi. 30 dakikalık uzatmalarda da gol olmadı. Bu kez her iki takım 5’er penaltı atışı kullandı. Penaltı atışlarında her iki takımın kullandığı beş atışta gol oldu. Bu kez ilk penaltı kaçıranın mağlup olacağı kısma geçildi. Bir türlü sonuçlanmayan maçta her iki takımda ilk üç penaltıyı gol ile sonuçlandırdı. 4. penaltıların atıldığı sırada Kalkanderesporlu Başaran, bir futbolcunun yaşayabileceği en büyük talihsizliklerden bir tanesini yaşadı. Başaran’ın penaltı atışında top atışı kaleci Osman’ın ellerinde kaldı. Kalkanderespor taraftarlarının yer aldığı tribünler bir anda sessizliğe gömüldü.

Başaran’ın kaçırdığı penaltı ile Kalkanderespor Amatör Lig’e düşerken Ardeşen Spor kaçan penaltı ile BAL ligine yükseldi. Ardeşen Sporlu futbolcular sevince boğulurken Başaran ise göz yaşlarına hakim olamayarak sahadan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor