Futbolculardan UEFA selfie'si!

Trabzonspor'da galibiyet sevinci.Trabzonspor ligin son haftasında deplasmanda MP antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. UEFA kupasına katılabilmesi için Sivasspor'un mağlup olması gereken haftada Karabük'ten mutlu haber geldi. Karabükspor evinde Sivasspor'u 1-0 m

Futbolculardan UEFA selfie'si!

Trabzonspor'da galibiyet sevinci.

Trabzonspor ligin son haftasında deplasmanda MP antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. UEFA kupasına katılabilmesi için Sivasspor'un mağlup olması gereken haftada Karabük'ten mutlu haber geldi. Karabükspor evinde Sivasspor'u 1-0 mağlup etti. Trabzonspor'da ligi 4. sırada bitirerek UEFA'ya 1 ön eleme maçı oynayarak gitme hakkı kazandı.

FUTBOLCULARDAN SELFİE

Maç sonrası soyunma odasına neşeli giden takım burada da birbirlerini tebrik ettiler. Bu arada Henrique takım arkadaşlarından bir kaçını toplayıp modaya uydu ve selfie resim çekildi.

Henrique resmin altına "Ve böylece sezon biter! 4. olarak UEFA'ya gidiyoruz. Teşekkürler çocuklar..." şeklinde yazı yazdı.

photo.php.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor