Futbolcu yöneticisi kavgası

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor'da bugün tam anlamıyla deprem yaşandı. Aydınsporlu futbolcular ve yöneticiler birbirlerine girerken kulüp binasına çok sayıda polis ekibi sevk edildi. TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor'da futbolcular ve

Futbolcu yöneticisi kavgası

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor'da bugün tam anlamıyla deprem yaşandı. Aydınsporlu futbolcular ve yöneticiler birbirlerine girerken kulüp binasına çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor'da futbolcular ve kulüp yöneticileri birbirlerine girdiler. Aydınsporlu futbolcular yöneticilerin kendilerine silah çektiklerini iddia etmesi üzerine ise kulüp binasına bölgedeki tüm polis ekipleri sevk edildi. Kendilerine silah çekildiğini iddia eden futbolcular toplu halde kulübü terk etti. Olaydan sonra kulüpteki bütün futbolcular, küçük eşyaları da dahil olmak üzere tüm eşyalarını yanlarına alarak kulübü terk ettiler. Basın mensupları kulüp binasına alınmazken, Aydın Emniyet Müdür Yardımcısı Tayfun Akbayrak da kulübe kadar gelerek olayları yatıştırmaya çalıştı. Futbolcular polis otolarıyla kulüpten şikayetçi olmak için bölge karakoluna gittiler.

Bazı futbolcuların "Biz burada terörist muamelesi görüyoruz. Biz kimiz ki, bize silah çekiyorlar" diyerek tepkilerini dile getirmeleri dikkat çekti. Olay yerine gelen polis ekipleri kulüp binasında ve Kulüp Başkanı Naci Yeşilyurt'un aracında arama yaptı.

Bu arada Aydınspor Kulübü Başkanı Naci Yeşilyurt ise futbolculara silah çekildiği yönündeki iddiaları yalanlayarak, "Ufak tefek tartışmalar yaşanıyor. Şu anda her kulübün ekonomik sıkıntısı var. Bizde de var ekonomik sıkıntılar. Bu çocuklar genç çocuklar. Aralarından birkaç kişi bunları provoke etti. Genç oldukları için yaşananları gençliklerine veriyorum" dedi.

Yaşananlardan sonra Aydın Emniyet Müdürlüğü'ne ait minibüslerle karakola giden futbolcular, kulüp yönetiminden şikayetçi oldular


HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler