Futbolcu Satmak En İyi İşimiz

Abdullah Başer, "1'e aldığımız oyuncumuzdan 10 kazanıyoruz. Bunlar kolay iş değil. Bu başarılı işleri de insanlar görmeli. 'Bu takımda işi yok" denilen Ersen'den, 2.5 trilyon kar ediyorduk" dedi.KOLAY DEĞİL BUNLAR Başer, önemli açıklamalar da bulundu, fut

Futbolcu Satmak En İyi İşimiz

Abdullah Başer, "1'e aldığımız oyuncumuzdan 10 kazanıyoruz. Bunlar kolay iş değil. Bu başarılı işleri de insanlar görmeli. 'Bu takımda işi yok" denilen Ersen'den, 2.5 trilyon kar ediyorduk" dedi.

KOLAY DEĞİL BUNLAR
Başer, önemli açıklamalar da bulundu, futbolcu satmaları konusunda yapılan eleştirilere tepki göstererek, "Futbolun doğası budur, bir futbolcu hak ettiği para bulduğunda satacaksın. Biz bu işi iyi yaptığımızı düşünüyoruz. '1 koyup, 10 alıyoruz' bir anlamda. Unutulmasın ki bunlar kolay işler değil" dedi.

Fatih'in 7.5 milyon EURO, Stepanov'un 3.5 milyon EURO'ya, yararlı olamayan Marcelinho'nun 2.7 milyon EURO'ya satılmasının önemli işler olduğunu belirten Başer, "Bunları insanlar takdir etmeliler" dedi.

ERSEN VE MUSAMPA
Eller gibi göndermeyi düşündükleri oyuncudan bile 1 milyon EURO aldıklarını belirten Başer, "Tek hatamız bana göre Musampa'da oldu. "Bu takımda ne işi var" denilen çoğunlukla kulübede oturan Ersen Martin'i bile 1 milyon $ sattık ve oyuncuya ödeyeceğimiz parayı da katarsak bu işten 2.5 trilyon kar edecektik. Düne kadar Ersen için gitsin diyenler, şimdi satmamızı eleştiriyor. Bu çok komik. Hatalarımız olabilir ama futbolcu pazarlamak en iyi yaptığımız iş diyebilirim" dedi.

Karadeniz

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler