Futbolcu Hayatını Kaybetti

Sevilla'nın, geçen hafta sonu Getafe ile oynadığı lig karşılaşmasında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Puerta, kritik dönemi atlatamayarak hayatını yitirirken, genç futbolcu için La Liga'da yas ilan edildi.Öte yandan, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme

Futbolcu Hayatını Kaybetti

Sevilla'nın, geçen hafta sonu Getafe ile oynadığı lig karşılaşmasında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Puerta, kritik dönemi atlatamayarak hayatını yitirirken, genç futbolcu için La Liga'da yas ilan edildi.

Öte yandan, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Yunanistan'ın AEK Atina takımıyla karşılaşacak olan Sevilla da yönetici ve teknik kadro ise Puerta'nın durumundan sonra UEFA'ya başvurup maçın ertelenmesini talep etti. Sevillalı futbolcular, Puerta'nın ölümünden dolayı derin üzüntü yaşadıklarını ve bu şekilde sahaya çıkmak istemediklerini söylediler.

UEFA da bunun üzerine yarın (Çarşamba) oynanacak karşılaşmayı erteleme kararı aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor