Futbolcu Hayata Veda Etti

Önceki gün Kaşüstü Belediye Plajı'nda serinlemek için arkadaşlarıyla birlikte denize giren ve boğularak hayatını kaybeden Trabzon Birinci Amatör Küme takımlarından Meydangücü'nün genç takım futbolcusu Alpaslan Tosunoğlu dün gözyaşları arasında toprağa ver

Futbolcu Hayata Veda Etti

Önceki gün Kaşüstü Belediye Plajı'nda serinlemek için arkadaşlarıyla birlikte denize giren ve boğularak hayatını kaybeden Trabzon Birinci Amatör Küme takımlarından Meydangücü'nün genç takım futbolcusu Alpaslan Tosunoğlu dün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Meydan gücünde forma giyen Alpaslan için Kalkınma Mahallesi'nde düzenlenen cenaze törenine takım arkadaşları, antrenörü Kenan Kutrup ve Meydangücü Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. Takım arkadaşları Alparslan'ın giydiği 8 numaralı formayı tabutun üzerine koydu.
Alpaslan Kalkınma Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında aile kabristanında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor