Futbol Dönüşü Facia

İzmir Karşıyaka'da meydana gelen kazada, Galatasaray maçından dönen Karşıyakalı taraftarların otomobili takla attı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandıAA muhabirinin edindiği bilgiye göre kaza, Anadolu Caddesi Turan üst geçidi yakınında meydana geldi.

Futbol Dönüşü Facia

İzmir Karşıyaka'da meydana gelen kazada, Galatasaray maçından dönen Karşıyakalı taraftarların otomobili takla attı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre kaza, Anadolu Caddesi Turan üst geçidi yakınında meydana geldi. Volkan Vedat Akay (28), Galatasaray-Karşıyaka maçının bitiminden sonra yönetimindeki 35 HCZ 22 plakalı özel otomobille Alsancak'tan Karşıyaka yönünde seyrederken, Turan üst geçidi yakınlarında, iddiaya göre başka bir aracın sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini yitirdi.

Sürücünün denetiminden çıkan otomobil, daha sonra takla attı. Kazada, otomobili kullanan Volkan Vedat Akay olay yerinde yaşamını yitirirken, aynı araçta bulunan arkadaşları Mehmet Akif Cüneyt (30), Serdar Diken (27), Emre Tatlıcıoğlu (29) ile Murat Öncel (21) de hafif biçimde yaralandılar. Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılar, ayakta tedavi gördü.

Kazada ölen Volkan Vedat Akay ile arkadaşlarının Karşıyaka taraftarı oldukları ve Galatasaray-Karşıyaka maçından döndükleri bildirildi. Güvenlik güçlerinin, 1 kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kazaya neden olduğu ileri sürülen sürücüyü belirlemeye çalıştıkları kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor