F.Tekke mi M.Yıldız mı?

Pazar akşamı TRT1'de yayınlanan “Stadyum” programında Trabzonspor için gerekli olan santrafor tipi konuşuldu.Türk milli takımının ve Galatasaray'ın eski santraforu, Stadyum programı yeni yorumcusu Hakan Şükür, Trabzonspor'un mevcut forvet oyuncularının öz

F.Tekke mi M.Yıldız mı?

Pazar akşamı TRT1'de yayınlanan “Stadyum” programında Trabzonspor için gerekli olan santrafor tipi konuşuldu.

Türk milli takımının ve Galatasaray'ın eski santraforu, Stadyum programı yeni yorumcusu Hakan Şükür, Trabzonspor'un mevcut forvet oyuncularının özelliklerinin bir birine çok benzemesinin bir dezavantaj olduğu fikrini tekrarladı.

Ara transferde Trabzonspor ile isimleri anılan Fatih Tekke ve Mehmet Yıldız ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan Şükür yaptığı yorumunda, Trabzonspor'un adam eksiltecek , sırtı kaleye dönükken topa sahip olup , aldığı topla kaleye dönecek hızlı bir santrafora gerek olduğunu ifade ederek “Trabzonspor'a Mehmet Yıldız'da olabilir ama Fatih Tekke mükemmel olur ve bu kadroya müthiş güç katar” ifadelerini kullandı.

Fatih Tekke'nin Trabzonspor'un şu an ki kadrosuna çok büyük bir güç katacağını ifade eden Şükür “Fatih Tekke forvet arkası oynayarak ta kaleye dönük aldığı topları forvetin önüne hızlı bir şekilde bırakabileceği gibi, hava toplarında ki büyük yeteneğinin de Trabzonspor'da ki en büyük eksikliklerden birini gidereceğini de söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler