'F.Tekke gelmez, M.Topuz olmaz'

Trabzon'da yayın yapan Kuzey TV isimki TV'de Pazartesi akşamları yayınlanan “Karambol” isimli spor programının daimi konuklarından Can Karyağdı Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a transferi ile ilgili iddialarda bulundu.

'F.Tekke gelmez, M.Topuz olmaz'

Lig TV Trabzonspor muhabiri Can Karyağdı “Fatih Tekke Trabzonspor'a gelirse başarılı olur mu ve Trabzonspor'a transferi gerçekleşir mi?” şeklinde sorulan izleyici sorusuna “Fatih Tekke Trabzonspor'a gelirse başarılı olur, Fatih Tekke Trabzonspor'da olsaydı daha çok gol atmış ve kritik geçen bir çok maçı da almış olabilirdik” şeklinde cevapladı. Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği şeklindeki soruya cevap vermeyeceğini söyleyen Karyağdı “Ben bu soruya bu akşam be bundan sonra artık cevap vermeyeceğim. Defalarca bu ekranlardan bu soruya cevap verdim” dedi.

Can Karyağdı'nın bu ısrarlı tutumu karşısında, Program yapımcısı ve sunucusu Turgay Beşyıldız,  yayınları izlemeyen izleyicilere haksızlık olabileceğini düşünmüş olacak ki, konuya açıklık getirilerek Karyağdının daha önceki programlarda söylediği iddialarını hatırlattı ve “Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz'in tekrar Trabzonspor'a dönmeleri  gibi bir düşüncenin olmadığını” söyledi.

TRABZONSPOR MEHMET TOPUZ'U ALAMAZ

Son zamanlarda basında adı sıkça Trabzonspor'a transfer olacağı yönünde anılan Kayserisporlu Mehmet Topuz ile de ilgili açıklamalarda bulunan Can Kar Yağdı Trabzonspor Mehmet Topuz'u alamaz dedi.

Kayserispor'un bir çok takımın listesinde bulunan bu futbolcusunun bonservisinin çok yüksek olduğunu söyleyen Karyağdı “Bu oyuncunun bonservisi yüksek, Kayserispor sezon başında Gökhan Ünal'ı 6 milyon avro'ya Trabzonspor'a verdi. Devre arasında tüm gözlerin üzerinde olduğu ve raytingi yüksek olan futbolcusunu yine 6 milyon avro'ya verecek kadar enayimi, kaldı ki bu fiyata verse bile Mehmet Topuz'a sen ne vereceksin, Mehmet Topuz mevcut futbolculara verdiğin Tavan ücrete Trabzonspor'a gelirmi. Trabzonspor'da bu tavan ücretten fazlasını verirse takım içerisindeki dengeleri altüst eder” dedi.

Trabzonspor'un bir Milan bir Juventus gibi değerlendirilip, her istediği futbolcuyu alabilecekmiş gibi bir düşünce hakim olduğunu da söyleyen Karyağdı “Trabzonspor bir Juventus bir Milan gibi düşünülüyor. Taraftarında istediği futbolcuyu alır diye bir düşünce hakim. Trabzonspor'un ekonomisi belli” şeklinde değerlendirmelerde de bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor