Fransız basını duyurdu! Yusuf Yazıcı'ya İtalya'nın iki devi talip

Milan ve Napoli Trabzonspor'un eski oyuncusu Yusuf Yazıcı'yla ilgileniyor.

Fransız basını duyurdu! Yusuf Yazıcı'ya İtalya'nın iki devi talip

Trabzonspor'un eski yıldızı Yusuf Yazıcı iki dünya devinin radarına girdi.

Fransız basınında çıkan haberlere göre, Türk futbol yıldızı Yusuf Yazıcı, Milan ve Napoli radarına girdi. Sözleşme konusunda Lille ile anlaşamayan ve bu nedenle gelecek sezon için yeni bir takım arayışında olan Yazıcı, İtalyan devlerinden gelen tekliflere sıcak bakabilir

Her iki kulüp de Yazıcı'nın transferi konusunda ciddi adımlar atmış durumda ve Fransa'ya giderek oyuncu ile görüşmelere başladı. Milli oyuncunun, Lille ile 5 yıl süren kariyerine son vermesi ve yeni bir takıma imza atması bekleniyor.

YAZICI'NIN LİLLE PERFORMANSI

Lille'in 11 golle Avrupa kupalarındaki en skorer oyuncusu konumunda yer alan 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon forma giydiği 34 karşılaşmada 10 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Lille 1 lig ve 1 Fransa Süper Kupası şampiyonluğu sevinci yaşayan milli futbolcu, toplamda görev aldığı 127 karşılaşmada 27 gol ve 14 asist kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler