Fransa'dan Trabzonspor için yeni iddia!

Forvet arayışını sürdüren Trabzonspor Avrupa'da ses getirmeye devam ediyor. Avrupa'nın bir çok ülkesinde gazetelerin sayfalarını süsleyen Trabzonspor için hemen her gün yeni bir transfer iddiası ortaya atılıyor.Son olarak Fransa'nın Le Parisien gazetesi g

Fransa'dan Trabzonspor için yeni iddia!

Forvet arayışını sürdüren Trabzonspor Avrupa'da ses getirmeye devam ediyor. Avrupa'nın bir çok ülkesinde gazetelerin sayfalarını süsleyen Trabzonspor için hemen her gün yeni bir transfer iddiası ortaya atılıyor.

Son olarak Fransa'nın Le Parisien gazetesi geçen sezon attığı 20 golle Ligue 2'de başarılı bir sezon geçiren Diafra Sakho'yu Trabzonspor'un da istediğini yazdı. Bayern Münih, Dortmund ve Liverpool'un da istediği oyuncu için ilk teklifin Türkiye'den gelebileceğini yazdı. Trabzonspor'un daha önce Sakho için 2 milyon euro teklif ettiği fakat bu rakamın Metz'in istediği 5 milyon euro'nun çok uzağında olduğu hatırlatıldı.

SAKHO BÖYLE BİR GOLCÜ TIKLAYIN

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor