Fransa'da Trabzonspor'u omuzladı!

Paris Trabzonsporlular Derneği Başkanı hemşerimiz Bülent Cumur anlamlı ve güzel hizmetlere imza atmaya devam ediyor.160 DERNEK KATILIYORFransa’nın başkenti Paris’te 160 Derneğin katılımıyla gerçekleşen tanıtım fuarında tek Türk derneği Paris Trabzonsporlu

Fransa'da Trabzonspor'u omuzladı!

Paris Trabzonsporlular Derneği Başkanı hemşerimiz Bülent Cumur anlamlı ve güzel hizmetlere imza atmaya devam ediyor.

160 DERNEK KATILIYOR

Fransa’nın başkenti Paris’te 160 Derneğin katılımıyla gerçekleşen tanıtım fuarında tek Türk derneği Paris Trabzonsporlular Derneği oldu. Her fırsatta Trabzon şehrini ve Trabzonspor’u Paris’te en güzel şekilde temsil eden bu süreçte önemli hizmetleri olan Paris Trabzonsporlular Derneği Başkanı hemşerimiz Bülent Cumur fuarda Trabzon standı açtı.

2-009.jpgPARİS’TE TRABZONSPOR BAYRAĞI

Fuarla ilgi açıklama yapan Cumur şunları söyledi: “Bu fuar bağlı bulduğum belediyenin 160 derneğin katılımı ile olan bir fuar her yıl oluyor. Sadece Türk Derneği ben katılıyorum. Trabzon ve cevre illeri tanıtıyorum. Çok kalabalık oluyor su anda beş bine yakın insan var. Türk bayrağı ve Trabzonspor bayrağı burada. Bu gururu yaşamak ve yaşatmanın onurunu yaşıyorum.”

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor