Forvette görev Burak Yılmaz'ın

Trabzonspor'da Vittek'ten sonra Henrique'nin de sakatlığı nedeniyle ameliyat olması üzerine Burak, forvette tek alternatif kaldı.Halil'i daha çok orta sahaya yakın olarak kullanan Şenol Güneş, lig maçlarında Burak Yılmaz'ı tek forvet olarak ileride oynatı

Forvette görev Burak Yılmaz'ın

Trabzonspor'da Vittek'ten sonra Henrique'nin de sakatlığı nedeniyle ameliyat olması üzerine Burak, forvette tek alternatif kaldı.

Halil'i daha çok orta sahaya yakın olarak kullanan Şenol Güneş, lig maçlarında Burak Yılmaz'ı tek forvet olarak ileride oynatıyor.

Ancak Şampiyonlar Ligi'nde cezası henüz dolmadığı için oynayamayacak olan Burak Yılmaz'ın yerine forvette Halil'in görev yapması bekleniyor.

Trabzonspor'da bir türlü beklenen çıkışı gösteremeyen Pawel Brozek de yedek forvet olarak takımda alternatif oluşturuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor