Forum krizi Mersin'e sıçradı

Son olarak 80'e yakın mağazanın kepenk kapattığı Forum Trabzon'dan sonra yine Multi Turkmall'ün bir yatırımı olan Forum Mersin'de de 40'a yakın mağaza, yönetime sorunlarını tek bir ağızdan iletmek için dernekleşme yoluna gitti. Alışveriş merkezi yönetimin

Forum krizi Mersin'e sıçradı
Son olarak 80'e yakın mağazanın kepenk kapattığı Forum Trabzon'dan sonra yine Multi Turkmall'ün bir yatırımı olan Forum Mersin'de de 40'a yakın mağaza, yönetime sorunlarını tek bir ağızdan iletmek için dernekleşme yoluna gitti.

Alışveriş merkezi yönetiminin mağazalarla değişik indirimler yaptığını belirten markalar, standart bir indirim yapılmazsa pazartesi günü kepenk kapatmaya hazırlanıyor. Bir yıl önce 250 milyon euro yatırımla faaliyete geçen ve 200 mağazanın bulunduğu Forum Mersin'de de markalar ciro düşüşlerinden yakınıyor.

Alışveriş merkezinin yönetimi ile görüşmeye çalıştıklarını ancak isteklerinin bir türlü gerçekleşmediğini söyleyen Levis ve Nike Bayisi Hulusi Adıgüzel, Multi Turkmall CEO'su Levent Eyüboğlu ile görüşmek istediklerini söyledi. Bu büyüklükte bir alışveriş merkezini Mersin'in kaldıramadığını söyleyen Adıgüzel, şunları söyledi:

"Cirolarımızda ciddi sıkıntı var. Öncelikli isteğimiz ciro üzerinden kira alınması. Bunun yanında yönetimin keyfi kira indirimleri yaptığını biliyoruz. İndirimlerin de bir standarda bağlanmasını istiyoruz. Aksi takdirde çok tasvip etmesek de pazartesi günü kepenklerimizi kapatmayı düşünüyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor