Fortis kupası Trabzon'da

Fortis Türkiye Kupası, Trabzon'da kurulan dev çadırda sergileniyor. Grup maçlarının oynandığı illeri gezen Fortis Türkiye Kupası Çadırı Trabzon'da. İki gün süreyle Trabzon'da kurulu kalacak 12 metrelik dev çadırda sergilenen kupa, Trabzonlular'ın oldukça

Fortis kupası Trabzon'da
Fortis Türkiye Kupası, Trabzon'da kurulan dev çadırda sergileniyor. Grup maçlarının oynandığı illeri gezen Fortis Türkiye Kupası Çadırı Trabzon'da. İki gün süreyle Trabzon'da kurulu kalacak 12 metrelik dev çadırda sergilenen kupa, Trabzonlular'ın oldukça ilgisini çekti.

Geleneksel futbol masa oyunu, şut çekme ve bilgi yarışması gibi çok çeşitli etkinliklerin yer aldığı çadırda, uzaktan kumandalı araçlar ile futbol oyununda en yüksek dereceyi elde eden ziyaretçiler çeşitli hediyeler kazandılar. Daha önce Gaziantep, Bursa, İzmir, Manisa ve Eskişehir'de futbolseverlerle buluşan Fortis Türkiye Kupası Çadırı'nın son olarak Trabzon'da kurulduğu belirtildi.

Bu arada Trabzonspor'un Fortis Türkiye Kupası'nda gruptan çıkma şansı bulunmaması ve gruptaki son maçını Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yarın sahasında yapacak olması nedeniyle bazı taraftarların kupaya buruk bir şekilde baktıkları da gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler