Formayı giydi, imzayı attı!

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon transfer ettiği Emmanuel Culio, kendisini 1 yıllığına Süper Lig'in yeni ekibi Orduspor'a kiralayan sözleşmeyi imzaladı.Orduspor'un yeni transferi Juan Emmanuel Culio, mor–beyaz formayı giydi ve sözleşmeyi imzaladı.Geçtiğimi

Formayı giydi, imzayı attı!

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon transfer ettiği Emmanuel Culio, kendisini 1 yıllığına Süper Lig'in yeni ekibi Orduspor'a kiralayan sözleşmeyi imzaladı.

Orduspor'un yeni transferi Juan Emmanuel Culio, mor–beyaz formayı giydi ve sözleşmeyi imzaladı.

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray ve Orduspor kulüplerinin, transferi için kesin anlaşmaya vardığı tecrübeli futbolcu Juan Emmanuel Culio, kendisini Ordusporlu yapan imzayı, Başkan Nedim Türkmen'in İstanbul'daki ofisinde attı.

Türkmen, yaptığı açıklamada, Galatarasay'dan Culio'yu 1 yıllığına 350 bin avro bedelle kiraladıklarını söyledi.

Futbolcuyu 2011-2012 sezonu sonunda 1 milyon 550 bin avro bedelle satın alma opsiyonlarının bulunduğunu da belirten Türkmen, şöyle devam etti:

''Galatasaray Kulübünden transfer ettiğimiz Arjantinli oyuncunun takıma çok şeyler katacağına inanıyoruz. Culio'nun transferi ile ilgili son işlemleri bugün tamamlıyoruz. İnşallah futbolcumuz yarından itibaren takımla beraber olacak. Bütün Orduspor camiasının ve taraftarlarının Culio'dan beklentileri oldukça fazla. İnanıyorum ki, bu transferle çok önemli bir eksikliğimizi gidereceğiz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor