Formalar Bordo-Mavi numara 61

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Trabzon Belediye başkanlığı için yarışacak Volkan Canalioğlu ve Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ayrı ayrı Trabzonspor kulübünü ziyaret ettiler.Canalioğlu “Trabzonspor Trabzon'un üst kimliğidir”Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canali

Formalar Bordo-Mavi numara 61

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Trabzon Belediye başkanlığı için yarışacak Volkan Canalioğlu ve Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ayrı ayrı Trabzonspor kulübünü ziyaret ettiler.

Canalioğlu “Trabzonspor Trabzon'un üst kimliğidir”

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirterek “Volkan bey Trabzonspor Kulübü'nden hiçbir zaman kopmamış bir belediye başkanıdır. Bugüne kadar bir dediğimizi iki etmemiştir. Şu anda da sahilde bulunan alanı kulübümüze kazandırmak için gerekli çalışmaları yapmaktadır. Bu konuda kendisine müteşekkiriz. Onun makamı ne zaman bir sıkıntımız olsa rahatlıkla gidebileceğimiz, özel kalemden geçmeden direk odaya girebileceğimiz bir makamdır. Bu bizim için çok önemlidir. Kendisi futbolun içinden gelmektedir. Ziyaretinden büyük onur duyuyoruz” dedi.

 

Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ise Trabzonspor'un kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Trabzonspor Trabzon'un üst kimliği olarak tabir ettiğimiz bir kulüp. Hem Trabzon'umuzun ekonomisine hem tanıtımına hem de spor sektörüne çok önemli katkılar sağlamaktadır. Bu kulübe destek vermek her Trabzonlu ve Trabzonsporlu'nun görevidir. Ben de bulunduğumuz görev ve 1966'den beri Trabzonsporlu olan biri olarak kulübe hizmet etmekten ve katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Trabzonspor'un başarısı kent için çok önemlidir, moral kaynağıdır. Bu yıl da çok güzel bir başarı sağlamış durumdayız. Bu başarı ligin ikinci yarısında oynadığımız maçlarda kendini daha da göstermiştir. Trabzonsporlular, başkanımız, yönetim kurulumuz ve kulübümüzle bütünleşmiştir. Birlik ve beraberlikle özlenen başarılar yakalanabilir” ifadelerini kullandı.

 

Canalioğlu ayrıca, “Belediye başkanı ve belediye başkan adayı olarak bu ziyareti bir görev saydım. Gelmiş olduğumuz noktada futbol federasyonu tesislerinin kulübümüze devri bir meclis toplantısında onaylanmıştır. Önceki günkü toplantımızda da yine Trabzonspor'umuza 2 dönümlük bir araziyi ücretsiz verdik. Çalışmalarımız Trabzonspor'a kalıcı gelir getirme noktasındadır. Sahil güzergâhı üzerinde bir alanı Trabzonspor'umuza vermek için bir hayli yol aldık. İnanıyorum sonraki toplantımızda bu konuyu neticelendiririz ve kulübümüzün burada yapacağı alışveriş merkeziyle Trabzon'a önemli bir katkıda bulunmuş oluruz” diye konuştu.

 

Görüşme sonunda Başkanımız Sadri Şener, Canalioğlu'na üzerinde isminin yazılı olduğu 61 numaralı bir adet Trabzonspor forması ve kaşkolü hediye etti. Canalioğlu da Şener'e bir teşekkür plaketi verdi. 

 

Özak ve Gümrükçüoğlu birlikte ziyaret ettiler:

 

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Trabzon Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte Trabzonspor'u  ziyaret etti.

Bakan Faruk Özak ve Ak Parti Trabzon Belediye Başkan Adayı Orfan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzonspor Kulübüne yaptıkları ziyarette Başkan Sadri Şener ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Bayındırlık Bakanı ve Trabzonspor Eski Başkanı Faruk Özak, antrenman başlamadan önce teknik heyetle futbolcularımıza Ankaragücü ve bundan sonra oynayacağımız tüm müsabakalarda başarı dileğinde bulundu.

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Bakan Özak'ın her zaman kulüple yakından ilgilendiğini belirterek, “Bakanımız 41 yıldır bu kulübün yanında. Takımımızı bir yerlere götürmeye çalışıyoruz. Belediye başkan adayımız seçilirse de ondan beklentilerimiz biraz farklı olacak. İnşallah Trabzonspor'u unutmayacak. Kendisinin bize büyük yardımları olacağını biliyorum. Trabzon'da Trabzonspor üst kimlik. Ondan sonra diğer birimler geliyor. Bu takımla birlikte yaşıyoruz” dedi.

 

Gümrükçüoğlu “Trabzonspor'un emrindeyim”

 

Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise Trabzonspor'un her zaman yanında olduklarını belirterek, “Sadri bey benim ağabeyimdir. Rahmetli babası bizim büyüğümüz ve şehrimize çok önemli hizmetleri olan değerli bir kişidir. Belediye başkanlığı adaylığımız var. Seçilelim veya seçilmeyelim her zaman Trabzonspor'a üst kimlikle hizmet edeceğiz. Türkiye'nin ve dünyanın neresinde olursam olayım her zaman kulübün emrindeyim” diye konuştu.

 

Görüşme sonunda Bordo Mavili Kulübün Başkanı  Sadri Şener, Gümrükçüoğlu'na üzerinde isminin yazılı olduğu 61 numaralı bir adet Trabzonspor forması ve kaşkolü hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor