Flaş Olcan iddiaları!

Daha önce Galatasaray'ın Karadenizli yöneticisi Abdurrahim Albayrak tarafından, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na şifaen yapılan "Başkan Olcan'ı geri alsan da, bizde ödemelerden kurtulsak. Hiç durumumuz yok valla!" teklifi bu kez daha ciddi şek

Flaş Olcan iddiaları!

Daha önce Galatasaray'ın Karadenizli yöneticisi Abdurrahim Albayrak tarafından, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na şifaen yapılan "Başkan Olcan'ı geri alsan da, bizde ödemelerden kurtulsak. Hiç durumumuz yok valla!" teklifi bu kez daha ciddi şekilde dillendirilmeye başlandı.

O dönemde Hacıosmanoğlu'nun reddettiği bu teklif, Galatasaraylı başka kaynaklar aracılığıyla da bu kez daha ciddi olarak Trabzonspor'a iletildi. Bordo-mavililer bu teklifi ikinci kez reddederken, sarı-kırmızılılara Olcan Adın konusunda ültimatom verdiler.

Tecrübeli oyuncu için 2 yılda 500 bin euro'dan 4 taksittte yapılması gereken ödemelerin ilk taksitinin ancak yüzde 50'si Aralık başında Trabzonspor'a ödenebildi. İlk taksidin son ödeme tarihi Eylül sonu, ikinci taksidin son ödeme tarihi ise Şubat sonu olarak belirlenmişti. Olcan Adın için şimdiye kadar ancak 250 bin euro'luk ödeme alan, Ocak ayı içine de 250 bin euro'luk çek alan bordo-mavili yönetimin, Şubat sonuna kadar yapılması beklenen ikinci 500 bin euro'luk ödeme konusunda ise Galatasaray'dan bilgi talep etti. Galatasaray'ın Şubat sonuna kadar ödenmesi gereken 500 bin euro'luk ikinci transfer taksidi için banka teminatı bulmaya çalıştığı öğrenildi.

Öte yandan Olcan Adın için Galatasaray'ın Trabzonspor'a yapacağı ödemeleri geciktirmesi durumunda başarılı futbolcuyu ücretsiz geri alma hakkının olduğu iddia edilirken, bu iddialar iki kulübe yakın çevreler tarafından yalanlandı.

Fotospor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor