Flaş istifa! Başkan görevi bıraktı...

1461 Trabzon'da başkan istifa etti.

Flaş istifa! Başkan görevi bıraktı...
1461 Trabzon Başkanı Turan Altuntaş istifa ettiğini açıkladı. 

Trabzonspor'da başkanlığa Muharrem Usta'nın gelmesinin ardından yaşanan süreçte 1461 Trabzon'daki görevini sürdüren Altuntaş'ın, Usta yönetimi tarafından görevi bırakması ve kongre yapılması istenmişti. Altuntaş ise başkanlık görevine devam edeceğini ve gereken süre dolduğunda kongrenin yapılacağını açıklamıştı. Uzun süre gündemde kalan bu konunun üzerine sular durulmuştu ancak Altuntaş aldığı kararla bugün itibariyle başkanlığı bıraktığını açıkladı.

Altuntaş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Bir süredir yürütmekte olduğum 1461 Trabzon kulübünün yönetim kurulu üyeliğinden ve başkanlığından istifa ediyorum. 
Sürdürmekte olduğum Trabzon Şoförler Odası Başkanlığı ve Ortahisar Esnaf-Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanlığı görevlerimden dolayı gereken zamanı 1461 Trabzon kulübümüze ayıramadığımdan dolayı bu kararı aldım.
Gerek Bekir Aktürk başkanlığında gerekse benim başkanlığım dönemimde yönetim kurulu olarak uyum içersinde çalışarak ne gerekiyorsa yapmaya gayret gösterdik... Bundan sonra da Trabzon ve Trabzonspor sevdalısı olarak gerekenleri yaparız. Kararımızın kulübümüze ve şehrimize hayırlı olmasını dilerim...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor