Fırtınanın istanbul fobisi

Trabzonspor, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray karşısında oynadığı son 16 maçta galip gelemeyerek taraftarını mutlu edemedi.Söz konusu takımlara karşı en son galibiyetini 21 Nisan 2012'de Süper Final şampiyonluk grubunun 2. haftasında, Beşiktaş'ı sahası

Fırtınanın istanbul fobisi

Trabzonspor, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray karşısında oynadığı son 16 maçta galip gelemeyerek taraftarını mutlu edemedi.

Söz konusu takımlara karşı en son galibiyetini 21 Nisan 2012'de Süper Final şampiyonluk grubunun 2. haftasında, Beşiktaş'ı sahasında 1-0 yenerek elde eden bordo-mavili ekip, bu tarihten itibaren ezeli rakiplerine karşı galip gelemedi. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı 15 lig, 1 de Türkiye Kupası finali olmak üzere 16 maç yapan Trabzonspor 8 mağlubiyet ve 8 beraberlik aldı.

BU SEZON İSTANBUL TAKIMLARINI YENEMEDİ

Trabzonspor, bu sezon İstanbul takımlarına karşı oynadığı maçlarda galibiyet yüzü görmedi. Ligin ilk yarısında söz konusu rakiplerle deplasmanda karşılaşan bordo-mavililer, Beşiktaş'a 2-0, Galatasaray'a 2-1, Kasımpaşaspor'a 3-2 yenilirken, Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı. Ligin ikinci yarısında sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Karadeniz ekibi, Fenerbahçe karşısında 1-0 yenik durumdayken taraftarların çıkardığı olay nedeniyle tatil edilen karşılaşmanın ardından hükmen yenik sayılmıştı. Kasımpaşaspor ile oynanan karşılaşmada ise gol sesi çıkmamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler