Fırtınada galibiyet hesapları

Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci yarısında henüz galibiyetle tanışmayan Trabzonspor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Akhisar Belediyespor maçını kazanarak çıkışa geçmenin hesaplarını yaparken, teknik direktör Mustafa Akçay ise Çaykur Rizespor maçında oy

Fırtınada galibiyet hesapları

Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci yarısında henüz galibiyetle tanışmayan Trabzonspor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Akhisar Belediyespor maçını kazanarak çıkışa geçmenin hesaplarını yaparken, teknik direktör Mustafa Akçay ise Çaykur Rizespor maçında oynanan kötü futbol sonrası oyuncularına kafa olarak toparlanmaları için bir gün izin verdi.

Sezon başından bu yana deplasmanda sadece bir kez kazanabilen Trabzonspor'da dış sahadaki kötü gidişatı Çaykur Rizespor karşısında da sürdürmenin üzüntüsü yaşanıyor. Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci yarısında sahasında Beşiktaş ile 1-1 ve deplasmanda Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, hafta sonu sahasında taraftarı önünde oynayacağı Akhisar Belediylespor maçını kazanarak çıkışa geçmenin planlarını yaparken, ikinci yarıda ise ilk galibiyetini tatmak istiyor.

Teknik Direktör Mustafa Akçay ise Çaykur Rizespor maçında oynanan kötü futbol nedeniyle morali düşük olan oyuncularına bir günlük izin verirken, kafa olarak toparlanmalarını istedi.

Akçay, ligin ilk yarısında 3-0 mağlup oldukları Akhisar Belediyespor ile rövanş maçı oynayacaklarını belirterek, taraftarları önünde oynayacakları bu maçı kazanıp çıkışa geçmek istediklerini belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor