Fırtına yine gülemedi

Spor Toto Süper Lig 21. haftasında Karabükspor'a Konuk olan Trabzonspor, zorlu deplasmandan Emre Güral'ın attığı gollerle 2-2'lik beraberlikle ayrılabildi.Haftalardır galibiyete hasret kalan bordo mavili ekip. Süper Lig'in yükselişteki takımı Karabükspor

Fırtına yine gülemedi

Spor Toto Süper Lig 21. haftasında Karabükspor'a Konuk olan Trabzonspor, zorlu deplasmandan Emre Güral'ın attığı gollerle 2-2'lik beraberlikle ayrılabildi.

Haftalardır galibiyete hasret kalan bordo mavili ekip. Süper Lig'in yükselişteki takımı Karabükspor karşısında Emre Güral'ın 10. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti ve devreyi bu skorla önde tamamladı.

Ev sahibi Karabükspor, 52'de Murat'la beraberliği yakaladı. 54'te ise Eneramo ile üstünlük golünü buldu. Ancak Trabzonspor'un genç golcüsü Emre Güral 87. dakikada bir kez daha sahneye çıktı skoru 2-2'ye getiren golü attı. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Karabükspor 36 puana yükselirken maç fazlasıyla dördüncü sıraya yükseldi. Trabzonspor ise puanını 29 yaptı.

Trabzonspor gelecek hafta sahasında Kayserispor'u ağırlarken Karabükspor deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler