Fırtına yeniden başlıyor

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Trabzonspor, Kardemir Karabükspor deplasmanında boy gösterecek. Saat 19:00'da başlayacak olan karşılaşmada hakem Süleyman Abay düdük çalacak. Onun yardımcılıklarını ise Erdinç Sezertam ve Mehmet Cem Hanoğlu y

Fırtına yeniden başlıyor

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Trabzonspor, Kardemir Karabükspor deplasmanında boy gösterecek. Saat 19:00'da başlayacak olan karşılaşmada hakem Süleyman Abay düdük çalacak. Onun yardımcılıklarını ise Erdinç Sezertam ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Maçın 4. hakemi ise İsmail Şencan.

MANDIRALI'DAN KESİKLER

Trabzonspor'da zorlu Karabükspor deplasmanında takımın başında olacak Hami Mandıralı'nın kafileye almadığı isimler dikkat çekti. Kafilede, sakatlıkları bulunan Malouda ve Bamba'nın yanı sıra Henrique, Fatih Öztürk, Abdülkadir Özdemir, Soner Aydoğdu ve Gökhan Alsan kadroda yer almadı.

DEPLASMAN SORUNU

Trabzonspor Süper Lig’de deplasmanda oynadığı son 6 maçta galibiyet alamadı. Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Gaziantepspor karşısında 3-2’lik Galatasaray karşısında 2-1’lik skorlarla kaybeden Trabzonspor takımı Fenerbahçe ve Ç.Rizespor ile 0-0 berabere kaldı. Trabzonspor en son 23.09.2013 tarihinde Kayserispor karşısında deplasmanda kazanmıştı.

KARABÜK'ÜN ALTIN SEZONU

Karabükspor bu sezon Süper Lig’de oynadığı 20 maçta 33 puan topladı. Karabükspor böylece 20.haftalar itibariyle tarihinin en başarılı sezonuna ulaştı. Karabükspor 1997-98 ve geçen sezon 20.haftada 28 puan toplamıştı.

MUHTEMEL 11'LER

KARABÜKSPOR

Waterman
Erdem
Mabiala
Yiğit
İshak
Sow
Musa
İlhan
Erkan
Furkan
Eneramo

TRABZONSPOR

Onur
Bosingwa
Mustafa
Aykut Demir
Kadir
Olcan
Zokora
Colman
Özer
Adrian
Emre Güral

STAT: Necmettin Şeyhoğlu
SAAT: 19:00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Süleyman Abay

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler