Fırtına taraftar desteği istiyor

 Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde hafta sonu evinde Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacak Trabzonspor'da, antrenör Ahmet Kaynak, tribünlerin dolmasının, kazanmalarını daha da kolaylaştıracağını söyledi.Kaynak, ligde istikrarlı bir gidişhata sahip oldukları

Fırtına taraftar desteği istiyor

 Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde hafta sonu evinde Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacak Trabzonspor'da, antrenör Ahmet Kaynak, tribünlerin dolmasının, kazanmalarını daha da kolaylaştıracağını söyledi.

Kaynak, ligde istikrarlı bir gidişhata sahip olduklarını belirterek, "Üst üste maçlar oynadık. Ligin ilk yarısında kaybettiğimiz bir ekibe karşı mücadele edeceğiz. Ligin ilk haftalarında sıkıntılı günler yaşıyorduk fakat şimdi tüm sıkıntılarımızı geride bıraktık. Artık tüm mesaimizi maçlarımıza konsantre olmakla geçiriyoruz. Üst üste oynamanın yorgunluğu olduğu bir gerçek fakat şikayetçi değiliz. Oynadığımız tüm maçlar takımımı daha diri tutuyor" dedi.

Nilüfer Belediyespor maçını da kazanmak istediklerini ifade eden Kaynak, "Rakibimizle eşit puana sahibiz. Galip gelerek sıralamada Nilüfer Belediyespor'un önüne geçmek istiyoruz. Kendimize güveniyoruz. Bu mücadelede tribünleri dolu görmek istiyoruz. Sadece hentbol severlerden değil, tüm sporseverlerden tribünleri doldurup bizlere destek olmalarını istiyorum. Çünkü tribünlerin dolması, kazanmamızı daha da kolaylaştıracaktır. Taraftarlarımızın varlığı gücümüze güç katacaktır" diye konuştu.

Karşılaşmaya hazır olduklarını kaydeden Kaynak, az hata yapan, daha çok hata yaptıran bir oyun anlayışıyla oynayacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor