Fırtına onunla gol görmedi

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Gençlerbirliği'ni 3-0 yenen Trabzonspor, teknik sorumlusu Hami Mandıralı döneminde kalesini gole kapadı.Bordo-mavili takımın tarihinde 218 golle en fazla gol atan oyuncu olan ve sert firikikleriyle "bombacı" lakabıyla tanı

Fırtına onunla gol görmedi

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Gençlerbirliği'ni 3-0 yenen Trabzonspor, teknik sorumlusu Hami Mandıralı döneminde kalesini gole kapadı.

Bordo-mavili takımın tarihinde 218 golle en fazla gol atan oyuncu olan ve sert firikikleriyle "bombacı" lakabıyla tanınan Hami Mandıralı, teknik direktörlük kariyerinde ise takımının kalesinde az gol görmesiyle farklı bir görüntü çiziyor.

Karadeniz ekibi, ligin 20. haftasında 4-2'lik Akhisar Belediyespor yenilgisinin ardından teknik sorumluluğa getirilen Mandıralı'nın görev yaptığı dönemde, tatil edilen Fenerbahçe maçı hariç çıktığı 7 maçta kalesinde sadece 3 gol gördü.

Ligde ilk 20 haftada yediği 26 golle maç başına 1,30 gol filesinde gören bordo-mavililer, Mandıralı döneminde ise 7 maçta 0,42 gol ortalamasıyla maçlarını oynadı. Trabzonspor, Mandıralı döneminde 7 maçta 11 gol atarak 1,57 gol ortalaması yakaladı.

5 MAÇTA GOL YEMEDİ

Trabzonspor, Hami Mandıralı'nın görev yaptığı son 5 maçta kalesinde gol görmedi.

Karadeniz ekibi, tatil edilen Fenerbahçe maçı haricindeki son 5 maçında Torku Konyaspor, Sivasspor, Kasımpaşa, Elazığspor ve Gençlerbirliği maçlarında kalesinde gol izni vermedi.

8 MAÇ

Ligin 21. haftasında Kardemir Karabükspor deplasmanından 2-2'lik beraberlikle dönenen Karadeniz ekibi, ligin 23. haftasında Kayserispor'u sahasında 2-1 mağlup etti.

Ligin 24. haftasında Torku Konyaspor deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılan bordo-mavililerin, ligin 25. haftasında taraftarların çıkardığı olay nedeniyle Fenerbahçe maçı tatil edildi.

Daha sonra Sivasspor'u deplasmanda 4-0 yenen bordo-mavililer, sahasında Kasımpaşa ve deplasmanda Elazığspor maçından da golsüz beraberlikle ayrıldı. Karadeniz ekibi, dün akşam da Gençlerbirliği'ni evinde 3-0 mağlup etti

Trabzonspor, Hami Mandıralı döneminde 7 maçta 4 beraberlik, 3 galibiyet alarak 13 puan topladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor