Fırtına onlara geçit vermiyor

İki takım arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan maçlarda Trabzonspor rakibine hiç mağlup olmadı.Bordo-mavililer, Trabzon'daki 17 maçta 13 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Karadeniz ekibi, evinde 39 gol atarken kalesinde 16 gol gördü.TRABZONSPOR İLE KA

Fırtına onlara geçit vermiyor

İki takım arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan maçlarda Trabzonspor rakibine hiç mağlup olmadı.

Bordo-mavililer, Trabzon'daki 17 maçta 13 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Karadeniz ekibi, evinde 39 gol atarken kalesinde 16 gol gördü.

TRABZONSPOR İLE KAYSERİSPOR 36. RANDEVULARINA ÇIKIYORLAR

Trabzonspor ile Kayserispor Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda yapacakları maçla birlikte 36. kez karşı karşıya gelecek. Şimdiye kadar oynanan 35 lig maçında Bordo-Mavililer'in 20-6 üstünlüğü bulunurken, 9 müsabakadan ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Ligdeki karşılaşmalarda Trabzonspor, rakip filelere 62 gol gönderirken kalesinde ise 37 gol gördü.

EN FARKLI GALİBİYET
İki takım arasında en farklı galibiyetleri ise Trabzonspor takımı 1994-95 sezonunda 5-2'lik, 2008-09 sezonunda 4-1'lik sonuçla elde etti. En gollü maç ise 1997-98 sezonunda Kayseri'de Trabzonspor'un 6-5'lik üstünlüğüyle sona eren karşılaşma olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler