Fırtına o oyuncu için beklemede!

Spor Toto Süper Lig'de sezonun sona ermesinin ardından gelecek sezon için şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak harekete geçen Trabzonspor özellikle yerli oyuncular üzerinde duruyor.Transferde Elazığspor’dan Serdar Gürler için prensip anlaşmasına varan

Fırtına o oyuncu için beklemede!

Spor Toto Süper Lig'de sezonun sona ermesinin ardından gelecek sezon için şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak harekete geçen Trabzonspor özellikle yerli oyuncular üzerinde duruyor.

Transferde Elazığspor’dan Serdar Gürler için prensip anlaşmasına varan bordo mavililerin Ajax’tan Serhat Çakmak ve Bursaspor’dan Şener için de görüşmelerini sürdürdükleri öğrenildi.

Özellikle Şener’i transfer etmeyi çok isteyen bordo mavili takımın Bursaspor’un teknik direktör sorununu çözüme kavuşturmasının ardından bu futbolcu için verilecek olan kararı bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor