Fırtına kupada yıkılmadı

Ligde Fenerbahçe karşısında saha dışı gerginlikleriyle ön plana çıkan karşılaşmayı geride bırakan Trabzonspor gözünü, yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 takımdan birini çeyrek finale taşıyacak tek maçlık Medicana Sivasspor maçına çevirdi. TEK GOL YEDİ Hüse

Fırtına kupada yıkılmadı
Ligde Fenerbahçe karşısında saha dışı gerginlikleriyle ön plana çıkan karşılaşmayı geride bırakan Trabzonspor gözünü, yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 takımdan birini çeyrek finale taşıyacak tek maçlık Medicana Sivasspor maçına çevirdi.
 
TEK GOL YEDİ
 
Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmada B Grubu'nu 12 puanla zirvede bitiren Trabzonspor ile A Grubu ikincisi Medicana Sivasspor karşılaşacak. 1976–77 sezonunda ilk kez Türkiye Kupası şampiyonluğuna ulaştıktan sonra bu sevinci tam 8 kez yaşayan Trabzonspor, bu sezon B Grubu'nda oynadığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 beraberlik elde etti. 6 maçta 14 gol atan bordo mavililer kalesinde ise sadece bir gol gördü. Grubun ilk maçında deplasmanda Keçiörengücü'den 1 gol yiyen Trabzonspor, Manisaspor'u 9-0 yenerek kulüp tarihinin en farklı skorunu da elde etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler