Fırtına kendine geldi

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 9. haftasında Trabzonspor ile Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı Torku Konyaspor karşı karşıya geldi.Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan mücadelede bordo-mavililer 3-2 galip geldi.Teknik direktör Vahid Halilhodzic i

Fırtına kendine geldi

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 9. haftasında Trabzonspor ile Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı Torku Konyaspor karşı karşıya geldi.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan mücadelede bordo-mavililer 3-2 galip geldi.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic ile yollarını ayıran Trabzonsporda takımın başında yardımcı antrenör Jacky Bonnevay yer alırken; Oscar Cardozo maçın kahramanı oldu.

KARŞILAŞMANIN ÖNEMLİ ANLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!
 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 18'de penaltıdan ve 77'de kafa vuruşuyla Cardozo ile 30. dakikada Yusuf Erdoğan attı. Konyaspor'da 7. dakikada Hasan Kabze ve 48'de Ömer Ali Şahiner'in golleri puan için yetmedi.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 12 yaparken, Torku Konyaspor 9 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Trabzonspor deplasmanda Galatasaray ile mücadele edecek. Konyaspor ise sahasında Gaziantepspor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor