Fırtına Juve'yi o taktikle vuracak

Grup maçında Lazio maçına fırtına gibi başlayan ve 34. dakikaya kadar 3 gol bulan Trabzonspor bugün Juventus'a da aynı taktiği uygulayacak.Trabzonspor, Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında bugün sahasında Juventus'u ağırlayacak. İlk maçta rakibine 2-0 yenilm

Fırtına Juve'yi o taktikle vuracak

Grup maçında Lazio maçına fırtına gibi başlayan ve 34. dakikaya kadar 3 gol bulan Trabzonspor bugün Juventus'a da aynı taktiği uygulayacak.

Trabzonspor, Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında bugün sahasında Juventus'u ağırlayacak. İlk maçta rakibine 2-0 yenilmesine rağmen umudunu koruyan bordomavililer, 3. tura çıkarak tarih yazmak istiyor. Teknik sorumlu Hami Mandıralı, maça hızlı başlamayı ve ilk dakikasından itibaren tam saha pres ile rakibine oyun kurma fırsatı vermemeyi planlıyor.

Oyuncularına Aker'deki Lazio maçında 34 dakikada 3-1'lik bir skor yakaladıklarını hatırlatan genç tektiysen, "Maç 3-3 bitti ama siz ona bakmayın. Futbolda her şey olabilir. Neden Juventus'u da yenip turu geçmeyelim. Böyle bir şey olursa Trabzonspor tarih yazar ama aksi olursa da kimsenin çok üzüleceğini düşünmüyorum. Çünkü karşınızda Juventus var" ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler