Fırtına JUVE'ye sürpriz yapacak

Ligde oynadığı Kayserispor maçını 2-1 kazanarak moral bulan Trabzonspor, perşembe akşamı seyircisi önünde karşılaşacağı Juventus maçına bileniyor.ZAFER İÇİNSpor Toto Süper Ligi’nde 5 maç aranın ardından pazar akşamı Kayserispor karşısında aldığı galibiyet

Fırtına JUVE'ye sürpriz yapacak

Ligde oynadığı Kayserispor maçını 2-1 kazanarak moral bulan Trabzonspor, perşembe akşamı seyircisi önünde karşılaşacağı Juventus maçına bileniyor.

ZAFER İÇİN

Spor Toto Süper Ligi’nde 5 maç aranın ardından pazar akşamı Kayserispor karşısında aldığı galibiyetle rahatlayan bordo mavili takım, UEFA Avrupa Ligi 2'nci Turu’nda ilk maçta 2-0 mağlup olduğu Juventus karşısında zafere ulaşmayı amaçlıyor. Teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın yönetiminde ofansif futbol anlayışı ile taraftarların da desteğini alan Trabzonspor, İtalyan rakibine kendi evinde sürprize hazırlanıyor.

"JUVESTUS DÜNYA DEVİ AMA"

Takımına güvendiğini ifade eden Hami Mandıralı, "Juventus tabi ki güçlü bir ekip, dünya devi bir takım. Çok önemli ve yıldız isimlerle dolu bir kadrosu var. Neler yapabiliriz, neler yapamayız onu göreceğiz. Ancak ümidiniz olmazsa, maça çıkmazsınız. Bizim tabi ki ümidimiz var. Böyle oynamaya devam ettikçe, taraftarlarımız da mutlu oluyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor