Fırtına evinde farklı esiyor

Spor Toto Süper Lig'de dün sahasında Çaykur Rizespor'u 3-2 yenerek zirve yarışından kopmayan Trabzonspor, bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda rakiplerine geçit vermedi.Bordo-mavililer, sahasında oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik alarak yenilgi y

Fırtına evinde farklı esiyor

Spor Toto Süper Lig'de dün sahasında Çaykur Rizespor'u 3-2 yenerek zirve yarışından kopmayan Trabzonspor, bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda rakiplerine geçit vermedi.

Bordo-mavililer, sahasında oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmedi. Karadeniz ekibi, evinde Fenerbahçe, Kasımpaşa, Gaziantepspor ile berabere kalırken Mersin İdmanyurdu, Torku Konyaspor, Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor'u da mağlup etme başarısı gösterdi.

Sahasındaki 7 maçta 18 gol atan bordo-mavililer, maç başına 2,5 gol ortalaması tutturma başarısı gösterirken kalesinde de 11 gol gördü.

PUANLARIN BÜYÜK BÖLÜMÜ SAHASINDA

Ligde 21 puanla 5. sırada yer alan Trabzonspor, puanların büyük bölümünü sahasında elde ederek zirve yarışında tutundu. Bordo-mavililer, sahasında 15 puan toplarken, deplasmanda ise 6 puan kazandı.

İç saha maçları puan cetvelinde dördüncü sırada yer bulan Karadeniz ekibi, deplasman maçları dikkat alındığında dokuzuncu sırada kaldı.

TEK MAÇTA GOL ATAMADI

Trabzonspor, bu sezon sahasında oynadığı 7 maçın sadece birinde gol atma başarısı gösteremedi.

Ligin ikinci haftasında Fenerbahçe ile sahasında 0-0 berabere kalan bordo-mavililer, bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda rakip fileleri sadece bu maçta havalandıramadı. Karadeniz ekibi, kalesini de sadece bu maçta gole kapadı.

SON 3 MAÇTA GALİBİYET

Trabzonspor, sahasında oynadığı son 3 maçtan galibiyetle ayrıldı.

Karadeniz ekibi, Torku Konyaspor'u 3-2, Gençlerbirliği'ni 4-1, Çaykur Rizespor'u da 3-2 mağlup ederek 9 puan topladı. Bordo-mavililer, 10 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde 5 gol gördü.

Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde sahasında Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor ile oynadığı 2 maçı da kazanmayı başardı.

7 MAÇ

Trabzonspor'un bu sezon ligde sahasıda oynadığı 7 maç ve aldığı sonuçlar şöyle:

Trabzonspor-Fenerbahçe: 0-0

Trabzonspor-Kasımpaşa: 1-1

Trabzonspor-Mersin İdmanyurdu: 3-1

Trabzonspor-Gençlerbirliği: 4-4

Trabzonspor-Torku Konyaspor: 3-2

Trabzonspor-Gençlerbirliği: 4-1

Trabzonspor-Çaykur Rizespor: 3-2

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler