Fırtına Buca mesaisine başlıyor!

Spor Toto Süper Lig'de dün sahasında Gaziantepspor'u 3-0 yenerek şampiyonluk yarışını sürdüren Trabzonspor, hafta sonu deplasmanda Bucaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına yarın başlayacak. Günü izinli olarak geçirecek bordo-mavili futbolcular, yarın 18

Fırtına Buca mesaisine başlıyor!

Spor Toto Süper Lig'de dün sahasında Gaziantepspor'u 3-0 yenerek şampiyonluk yarışını sürdüren Trabzonspor, hafta sonu deplasmanda Bucaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına yarın başlayacak.

Günü izinli olarak geçirecek bordo-mavili futbolcular, yarın 18.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirecekleri antrenmanla Bucaspor maçının ilk antrenmanını gerçekleştirecekler.

Bu arada, Bucaspor maçının seyahat programı belli oldu. Bordo-mavililer, 7 Mayıs Cumartesi günü özel uçak ile İzmir'e gidecek ve 8 Mayıs Pazar günü yapacağı maçın ardından kente dönecek. Taraftarların 800 lira, basın mensuplarına ise 600 lira karşılığında aynı uçak ile İzmir'e götürüleceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler