Fırtına Avrupa'yı esir aldı

Basketbolda, FIBA EuroChallenge Kupası L Grubu 2. tur son maçında Trabzonspor Medical Park,  Belçika'nın Mons-Hainaut takımını sahasında 76-68 yenerek, grup lideri olarak çeyrek finale yükseldi.Karşılaşmaya iyi başlayan Trabzonspor Medical Park, rakibinin

Fırtına Avrupa'yı esir aldı

Basketbolda, FIBA EuroChallenge Kupası L Grubu 2. tur son maçında Trabzonspor Medical Park,  Belçika'nın Mons-Hainaut takımını sahasında 76-68 yenerek, grup lideri olarak çeyrek finale yükseldi.

Karşılaşmaya iyi başlayan Trabzonspor Medical Park, rakibinin top kayıplarını hızlı hücumlarla değerlendirerek, sayılar üretti. Stipanovic, Nusret Yıldırım ve Bost'un basketleriyle bordo-mavililer, ilk periyodu 23-12 önde kapattı.

İkinci periyotta da üstün oyununu sürdüren ev sahibi takım, bu kez kenardan gelen Ivanov, Velickovic ve Can Altıntığ'ın basketleriyle soyunma odasına 44-35 önde gitti.

Trabzonspor Medical Park, üçüncü çeyreği de pota altında Stipanovic'in etkili oyunuyla 58-45 önde tamamladı.

Son çeyrekte Hardy ve Velickovic ile art arda üçlükler bulan bordo-mavililer, 33. dakikada durumu 69-52 yaparak, farkı 17 sayıya çıkardı. Bu dakikadan sonra iyice rahatlayan ve genç oyuncularına da şans veren Trabzonspor Medical Park, karşılaşmadan 76-68 galip ayrıldı.

Trabzonspor Medical Park bu galibiyetle grubunu lider bitirerek, çeyrek finale adını yazdırdı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor