Fırtına 90+3'de esti

Spor Toto Süper Lig'de 9. hafta mücadelesinde Gaziantepspor, kendi evinde Trabzonspor'u ağırlayacak.Hakemler: Özgür Yankaya, İsmail Şencan, Asım Yusuf Öz.Gaziantepspor: Karcemarskas, Emre, İvan De Souza, Muhammet, Dani, Serdar, Sosa, Binya, Olcan, Orhan,

Fırtına 90+3'de esti

Spor Toto Süper Lig'de 9. hafta mücadelesinde Gaziantepspor, kendi evinde Trabzonspor'u ağırlayacak.

Hakemler: Özgür Yankaya, İsmail Şencan, Asım Yusuf Öz.

Gaziantepspor: Karcemarskas, Emre, İvan De Souza, Muhammet, Dani, Serdar, Sosa, Binya, Olcan, Orhan, Popov.

Trabzonspor: Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Aykut, Colman, Serkan, Halil, Adrian, Pawel.

Ve her iki takımda sahaya çıktı. İstiklal Marşımız okunuyor.

Dak 1 Ve karşılaşma Gaziantepspor'un vuruşuyla başladı.

Dak 2 Trabzonspor çok etkili geldi. Pawel Brozek topla buluştu ceza alanı dışından güzel vurdu top az farkla auta çıktı.

Dak 6 Trabzonspor Antep deplasmanında rakip takıma üstünlük kurmak için kontra ataklarla rakibini kırmaya çalışıyor bu sıralarda.

Dak 9 Gustavo Colman'ın sol kanattan içeriye kestiği ortaya yükselen Adrian sarı kart gördü. Hakem, Adrian'ın topa yükselirken elle oynadığı kanaatine vardı.

Dak 12 Gaziantepspor atağında Muhammet topla buluşmaya çalışırken yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

Dak 16 Serkan sağ taraftan ceza alanı içerisine kesti ortada Karcemarskas topa hakim oldu.

Dak 19 Önce Colman vurdu top defanstan sekti, sonrasında Aykut vurdu kaleye uzak bir köşeden dışarı çıktı.

Dak 22 İsmail Sosa ile çok tehlikeli geldi Gaziantepspor Tolga topa çıktı elinden sektirdi Muhammet'te kaldı Muhammet kale direğine çok yakın yerden içeriye orta yapmak istedi Tolga son anda aldı.

Dak 24 Adrian'ın kullandığı köşe vuruşunda boş pozisyonda Celustka vurdu top çok az farkla dışardı.

Dak 24 Gaziantepspor, Trabzonspor'un kullandığı korner sonrası çok tehlikeli bir atak gerçekleştirdi. Topa çok sert vuran Muhammet'in topu üst direkte patladı.

Dak 27 Adrian Antep sol kanadından içeriye doğru ortaladı ancak top kornere çıktı. Kullanılan kornerde Adrian tekrar pozisyon yarattı fakat Karcemarskas başarılıydı kalesinde.

Dak 31 Muhammet'i indiren Giray, sarı kart ile cezalandırıldı.

Dak 37 Emre Güngör Halil'e faul yapınca hakem tarafından sarı kart gördü.

Dak 41 Sol kanattan çok tehlikeli gelen Trabzonspor atağında Adrian ceza alanı içerisine giriyor topu kontrol ediyor yerden sertçe vuruyor ancak top az farkla auta çıkıyor... Bordo-mavili ekip bu dakikalarda ilk yarının bitimine az kala golü bulmak istiyor.

Dak 45 Serkan Balci Binya ile girdiği ikili mücdelenin ardından yerde kaldı ve kısa süreli bir sakatlık yaşadı. Şuan ciddi bir şeyi yok.

Ve Gaziantep'te ilk yarı sona erdi.

Dak 46 İkinci Yarı Trabzonspor'un vuruşuyla başladı.

Dak 50 Gaziantepspor uzun topla çıkmaya çalıştı ancak Trabzonspor savunmasında Giray Kaçar topu karşılayan isim oldu.

Dak 51 Muhammet, Tabzonspor yarı alanının ortasında topu çok iyi sakladı. Popov'a çıkardığı topta Bulgar oyuncunun ara pası düşündüğü isim olan Serdar için hızlıydı.

Dak 52 Aykut defansın arkasına müthiş bir pas attı Serkan kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kalecisinin üzerine vurdu ve top kornere gitti.

Dak 52 Elyasa girdi, Orhan Gülle çıktı.

Dak 56 Gaziantepspor saç çaprazdan serbest vuruş kullandı. Kale alanı içine doğru gelen topta Tolga Zengin başarılıydı.

Dak 59 Trabzonspor'da Giray yerde kalıyor. Muhammet, Trabzonspor savunmasına girmeye çalışırken Giray'a müdahale yapıyor ve faul.

Dak 61 Ivan de Souza ile sol kanattan atak geliştirmeye çalıştı G.Antepspor ancak pozisyon ofsayt gerekçesi ile kesildi.

Dak 64 Trabzonspor'da Pawel Brozek yerini Alanzinho'ya bıraktı.

Dak 66 Ismael Sosa, orta alanda Adrian'a yaptığı faul sonucunda sarı kart gördü.

Dak 69 Serdar Kurtuluş ceza alanı içerisinde Aykut'un müdahalesi ile yerde kaldı. Kırmızı siyahlı ekip penaltı beklerken maçın hakemi Özgür Yankaya oyunu devam ettirdi.

Dak 70 Popov ceza alanı dışı sağ çaprazından kaleyi yokladı ancak top Tolga'da kaldı.

Dak 73 Halil sol kanattan içeriye doğru ortaladı ancak maç başından bu yana çok iyi bir oyun çıkaran Dany topu uzaklaştırdı.

Dak 80 Gaziantepspor'da Olcan Adın oyundan çıkarken yerini Cenk Tosun'a bıraktı.

Dak 85 Elyasa Süme'nin sağdan yaptığı ortaya ceza alanı içerisinde müdahale eden isim Trabzonspor'dan Giray Kaçar oldu ve topu uzaklaştırdı.

Dak 86 Alanzinho mükemmel çalımlar ile topu ceza alanı önüne kadar taşıdı. Ara pasında topu Henrique ile buluşturmak istedi ancak Brezilyalı forvet ofsayttaydı.

Dak 89 Gaziantepspor'da Murat Ceylan, Muhammet Demir'in yerine oyuna dahil oldu.

Dak 90 + 3 Ve goooooooooooooooooooooooool Halil Altıntop attı. Hızlı gelişen Trabzonspor atağında Halil Altıntop Henrique ile yaptığı verkaç sonucu kaleciyle karşı karşıya kaldı ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Ve maç bitiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor